Rólunk

Kis KárolyTulajdonos

Vállalkozásunk korai évei

Történetünk

1982. február 1-én váltottam ki az első vállalkozói igazolványomat, akkor még kútfúrással kezdtük. Igény volt a kútfúrásra, úgy a mezőgazdaságban, mint a háztartásokban (kertekben) is az öntözés miatt. 

A rendszerváltásig egy alkalmazott segítségével végeztük a munkákat – még kicsiben. A 90-es évek elejétől tudtunk bővülni, már több munkatársunk is volt, szerettünk volna a komoly piacot sejtető Szerbia felé terjeszkedni, ott is kutakat fúrni, de a háború sajnos közbeszólt.

1995-ben egy barátom javaslatára kezdtünk el foglalkozni a gondolattal, hogy mezőgazdasági csapágyakat forgalmazó üzletet nyissunk. Akkoriban csapágyat csak a megyeszékhelyeken lévő Agroker gazdaboltokban lehetett kapni. Így hát belevágtunk és augusztusban – a jelenlegi helyétől 100 méterre – megnyílt az első boltunk.

csapágyak és öntözéstechnika

ÜZLETEINK

1997-ben költöztünk a mai helyünkre a Kismarton utca 15. sz. alá, az üzlet pedig azóta is szinte változatlan profillal (csapágyak, szimering, ékszíjak, műszaki áruk, levegőtechnika, víztechnika) szolgálja ki vevőinket. 

Pár év alatt látszott, hogy a víztechnikára nagy igény mutatkozik, viszont a hely kevés volt az üzletben, ezért 2000. augusztusában megnyitottuk a Széchenyi utca 77. sz. alatti üzletünket, ahol az öntözéssel kapcsolatos árukra helyeztük a hangsúlyt.

Emellett 2002-ben – egy fakitermelésben otthonosan mozgó barátom ötletére –  elkezdtünk hidraulika tömlő gyártással is foglalkozni. Beszereztük a szükséges gépeket, amelyeknek azóta már a harmadik generációját használjuk.

A fő termékeink mellett még forgalmazunk mindenféle mezőgazdaságban használatos terméket  is (ásó, kapa, levélgereblye, boros demizson, szüretelő kád, stb.), amely jól kiegésziti a termékportfóliónkat.

Üzenet küldése

Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük küldj nekünk üzenetet!

Ügyfeleink mondták

vélemények

Ganzair Kompresszortechnika Kft.
Read More
Készséges kiszolgálás és problémamegoldás. Korrekt szaktanácsadás, gyors szállítás.
Rasztik István
Kalászka Bt.
Read More
Megbízható, pontos munkavégzés, kiváló termékpaletta.
Pente János - Zsellér Állattenyésztő Kft.
műszaki vezető
Read More
Cégünk több éve folyamatos kapcsolatban áll az Axiális Kereskedéssel, mely cégtől mindig a legkedvezőbb áron és szakértő kiszolgálással kapjuk a rendelt terméket, legyen szó öntözéstechnikai termékről vagy hidraulika tömlőről.
Letoha Gyula
Kézmű-Wash Autómosó
Read More
Csapágyban szinte biztos, hogy tudnak segíteni. Én a légtechnikai és a vízszerelvényeket is itt szerzem be. A boltban az eladók értik a dolgukat és mindig útba igazítanak.
Previous
Next